Mali oglasi - kao alat za prodaju



Mali oglasi i njihova upotreba za internet prodaju


     Najstariji oblik prodaje pomoću interneta je upravo korištenje malih oglasa.Ovaj oblik se više može nazvati oglašavanjem ili promocijom nego samom prodajom . Bilo kako bilo ako imate nešto za prodaju jedna od opcija da to pokažete velikom broju ljudi je da tu svoju ponudu postavite na sajtove sa malim oglasima. postavljanje malih oglasa je po pravilu besplatno i uglavnom je dovoljno samo se registrovati . Postoje sajtovi sa malim oglasima kod kojih nije potrebna ni registracija prilikom postavljanja oglasa .
     Efekta od toga će biti ili neće što zavisi od mnogo faktora. Na skoro svim sajtovima gde se mogu postaviti mali oglasi može se osim teksta postaviti i jedna ili više fotografija. Ovu mogućnost svakako treba što bolje iskoristiti i postaviti što više fotki kako bi dali priliku da eventualni kupac dovoljno dobro sagleda i poželi da kupi baš naš proizvod. U tekstu oglasa treba dobro opisati proizvod i ukazati na njegove karakteristike koje se možda sa fotografija ne mogu videti.
     Takođe nije na odmet povesti računa i o tome da tekst oglasa bude optimizovan i za internet pretraživače. Sa ovim se postiže da prilikom pretrage od strane korisnoka interneta eventualno i naš proizvod bude na prvim stranicama pretraživača.Ovo ne zavisi samo od našeg teksta nego i od ranga sajta na kom postavljamo oglas, ali i od gužve na tom sajtu u kaegoriji u kojoj postavljamo naš oglas.  

Нема коментара:

Постави коментар